HEERHUGOWAARD - Typetjeskanon Owen Schumacher, acteur Beau Schneider en comédienne Hanneke Drenth schitteren dit seizoen in het toneelstuk Laten we eerlijk zijn. Deze “enerverende relatiekomedie vol rake schetsen, gekke invallen, krankzinnige typeringen en meer verwikkelingen” (Theaterkrant) is donderdag 28 maart te zien in Cool kunst en cultuur.

De makers van de succesvolle voorstelling Hart tegen Hart, komen met de gloednieuwe en pijnlijk grappige komedie Laten we eerlijk zijn. Drie stellen zijn buren in een gebouw waar van alles aan moet gebeuren. Al snel blijkt dat niet alleen het gebouw, maar ook hun eigen relaties een stevige opknapbeurt kunnen gebruiken.

De cast

In Laten we eerlijk zijn ontmoeten de werelden van toneel en cabaret elkaar in een hilarische mix. Owen Schumacher kent u natuurlijk als typetjeskanon uit Koefnoen. Beau Schneider is een van ‘s lands grootste acteertalenten (o.a. Hendrik Groen) en comédienne Hanneke Drenth (o.a. Dames Voor Na Vieren) maakte afgelopen seizoen furore als Jasperina in de theaterhit De Grote Drie. De

Kaarten
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Uw avondje uit compleet maken? Reserveer dan voor het Nagenietarrangement en praat na afloop van de voorstelling na aan een gereserveerde tafel met een drankje en wat lekkers.