HEERHUGOWAARD - Voor Palm Beach in Heerhugowaard staat zondag 26 november staat geheel in het teken van het grote Sint en Pieten feest. Het wordt een Sinterklaasmiddag vol met fantastische kinderactiviteiten. Sinterklaas en Pieten zullen aanwezig zijn, evenals feest dj Jacco Silver die zorgt voor de presentatie en muzikale invulling.

Het Sint en Pieten feest bestaat uit een ochtendprogramma van 11:00 tot 14:00 uur en een middagprogramma die duurt van 15:00 tot 18:00 uur. Tijdens het Sint en Pieten feest kunnen kinderen o.a. het speciale Pietenparcours afleggen, op bezoek in het kantoor van Sinterklaas en te gekke Sinterklaas knutsel maken. Daarnaast zijn er nog tal van activiteiten die het Sint en Pieten feest compleet zullen maken. Het beloofd een geweldige dag te worden waar de kids niet zonder lege handen naar huis zullen gaan!

Het Sint en Pieten feest wordt georganiseerd in Palm Beach Heerhugowaard. Voor de ouders en verzorgers is entree gratis. Kaartjes voor kinderen zijn verkrijgbaar vanaf €7,50 via palmbeachheerhugowaard.nl. Meer informatie over het programma van het Sint en pieten feest is te vinden op de website van Palm Beach Heerhugowaard