HEERHUGOWAARD - Het is alweer enkele maanden geleden dat mijn single ‘Betere Tijden’ uitkwam. De Liefde was de aanleiding omdat nummer te schrijven, zoals zo vaak het geval is. Muziek uit liefde, maar ook muziek uit wanhoop, onmacht, frustratie, verdriet, welke voortkomen aan het ontbreken van liefde, zijn voldoende redenen om teksten te maken. En als de teksten daar zijn, volgt vaak muziek. En dat is net wat ik nodig heb! Ik leef toch immers meer voor de muziek dan voor de liefde?

En toen ik dacht dat ik bijna klaar was, kwam de liefde weer terug. En de liefde is veel kritischer dan ik. En deliefde maakt zoveel dingen mooi! Maar daar moet je dan wel de tijd voor nemen. De liefde zit dus ondanks alle frustratie en onmacht gewoon in mijn muziek. Maar dat is een verhaal op zich.

Daarom duurde het dus zo lang. En nu is het zover:

Op 29 juni 2018 is de release van mijn EP met 5 liedjes ‘Anders Zijn’! Met fantastische muzikale bijdragen van Jochem van Rooijen (drums), Coen Molenaar (toetsen), Axel van Oort (bas), Linda Seton (zang) en Linda Dolman (zang). Ik ben heel dankbaar dat zij mijn nummers wilden opnemen, want deze muzikanten zijn niet misselijk hoor! Laat ik even opscheppen (ik zit nog ónder het niveau dat je je eigen trollen hebt): het gaat hier over muzikanten van Jan Akkerman, Tristan, Green Lizard! Samen met de glasheldere productie van Frank Telleman (LIFRAMusic) maakten zij van mijn liedjes, meer dan goeie songs.

De EP is vanaf 29 juni 2018 te horen via spotify , deezer , itunes.