ALKMAAR - Poppodium Victorie presenteerde vandaag twee mooie primeurs. Allereerst werd bekend dat het uit Hoorn afkomstige Johan op 17 november naar Alkmaar komt. De band rondom frontman Jacob de Greeuw vierde zijn hoogtijdagen halverwege de jaren '90 en was een grote naam in het vaderlandse live-circuit. Sinds afgelopen jaar is de band weer bij elkaar om ook weer te gaan toeren. Later op de dag werd de legendarische Robert Cray Band aangekondigd die op 25 september Alkmaar aandoet. Bekend van de grote hits 'Right Next Door' en 'Don't Be Afraid Of The Dark" zorgen zij ongetwijfeld voor een onvergetelijk avondje blues van de bovenste plank..

Het moest er van komen: een terugkeer van JOHAN. Frontman Jacob de Greeuw kon niet anders. Er waren te veel stukken, strofen, beelden en geluiden die schreeuwden om in JHN-songs te worden vervat. De band pikt de draad die ze in 2009 even neerlegde gewoon weer op. Anno 2018, tweeëntwintig jaar na het verschijnen van het titelloze debuut, komt medio april het nieuwe album ‘Pull Up’. Die, net als de vier eerdere JHN-albums, in de lijn van tijdloze, unieke Nederrock. Het is ‘vintage’ JHN.

De voorverkoop is reeds begonnen. Kijk hier

Robert Cray heeft al vijf Grammy’s, talloze albums en vele optredens op zijn naam staan én hij is te bewonderen in de Blues Hall of Fame. Op 25 september staat hij met zijn band bij ons in Victorie!

Kaartverkoop start vrijdag 6 april om 12:00 uur. Kijk hier