ALKMAAR - Waar ook Podium Victorie werd geconfronteerd met de maatregelen omtrent het corona-virus en t/m 6 april de deuren gesloten houdt, wordt er achter de schermen keihard gewerkt en heeft men de eerste wijzigingen al kunnen doorvoeren. De optredens van DeWolff en Suzan & Freek hebben reeds een nieuwe datum waarbij eerder gekochte kaarten gewoon geldig blijven.


Het concert van DeWolff wat in eerste instantie op 26 maart zou plaatsvinden staat inmiddels vast op donderdag 3 september.

Suzan & Freek hebben zelf aangegeven hun tour uit te stellen waardoor het concert wat op 16 april gepland stond niet door kan gaan. Podium Victorie kon gisteren bekend maken dat zij op 10 oktober alsnog naar het Alkmaarse poppodium komen.

Voor beide concerten geldt dat reeds gekochte geldig blijven. Iedereen die kaarten heeft gekocht worden per mail geïnformeerd. Mocht u onverhoopt niet kunnen op de nieuwe datum dan wordt er verzocht contact op te nemen met Podium Victorie via info@podiumvictorie.nl.

De komende periode wordt er hard gewerkt om meer optredens die door de maatregelen zijn afgelast, zoals Trijntje Oosterhuis, Kris Kross Amsterdam en Dog Eat Dog opnieuw in te plannen. Houd hiervoor de website www.podiumvictorie.nl en de Facebookpagina in de gaten.


UPDATE:
Ook het concert van de Edwin Evers Band dat op 21 maart zou plaatsvinden heeft een nieuwe datum en gaat nu naar 12 juni.