ALKMAAR - Podium Victorie voegt drie mooie namen toe aan de programmering. In november ontvangt het poppodium West Coast hiphop legende Xzibit en killercombinatie P.O.D. + Alien Ant Farm. In december zal ‘the world’s greatest Eagles show’ Ultimate Eagles neerstrijken.


Vrijdag 1 november: Xzibit
West Coast hiphoplegende Xzibit maakte in de jaren 90 naam als rapper en later ook als presentator van het populaire MTV programma ‘Pimp My Ride’. De rapper onderscheidt zich met compromisloze, eigenzinnige hiphop. Samen met Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem, Ice Cube, Proof, Nate Dogg, Warren G. e.a. maakte Xzibit in 2000 tevens deel uit van de legendarische ‘The Up in Smoke Tour’.


Vrijdag 22 november: P.O.D. + Alien Ant Farm
P.O.D. en Alien Ant Farm bundelen de krachten en bezorgen het publiek gegarandeerd een dosis energie en een heerlijke trip down memory lane. De Amerikaanse nu-metalband P.O.D. staat vooral bekend om de mix van metal en rap en bereikte met het album ‘Satellite’ wereldfaam in 2001. De tracks ‘Youth of the Nation', 'Boom' en 'Alive' werden grote hits. De alternatieve Californische rockband Alien Ant Farm werd in 1995 opgericht en scoorde in 2002 een monster hit met Michael Jackson cover 'Smooth Criminal'.


Vrijdag 6 december:

The Ultimate Eagles Geen enkele show ter wereld reconstrueert de muziek van de American Legends met zoveel nauwkeurigheid en eerbied als de Ultimate Eagles. Tijdens een concert van deze band waan je je in de jaren 70 in Southern California, de hoogtijdagen van The Eagles. Met natuurlijk de megahit ‘Hotel California’.

Meer informatie over het volledige programma van Podium Victorie is te vinden op www.podiumvictorie.nl. Tickets zijn te bestellen via de website of bij de kassa tijdens openingstijden.


Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00