HEERHUGOWAARD - Vandaag en morgen vindt op het Stadsplein de eerste editie van het Popweekend Heerhugowaard plaats. Met optredens van The Dirty Daddies, DJ Jerome (vrijdag) en het foute 90's/00's feest op zaterdag met o.a. 2 Brothers on the 4th Floor en DJ Wipneus en Pim belooft het een groot spektakel te worden. Er zijn nog kaarten beschikbaar maar wees er op tijd bij!

Popweekend Heerhugowaard is een nieuw evenement op het stadsplein.
Vier ondernemende personen Ad, Andre ,Jacco en Remco steken de handen in een om een mooi evenement op het stadsplein in Heerhugowaard neer te zetten.
Top Bands, acts, dj's en vooral gezelligheid zijn de sleutelwoorden voor een te gek tweedaags evenement.

Popweekend Heerhugowaard zal plaats vinden in een grote feesttent die op het stadsplein komt te staan .

Op vrijdag 25 mei trappen we af met de meest spectaculaire Showband van Nederland "THE DIRTY DADDIES", naast deze top band zal DJ Jerome ervoor zorgen dat het een groot feest wordt .

Zaterdag 26 mei is het thema het grote Foute 90's /00's feest .met Dj Wipneus en Pim , 2 Brothers on the 4Floor en dj Ray Beide avonden gaat de zaal open om 19:00 uur en duurt het tot 00:30 uur

Kaarten los per avond kost € 15 pst en een combi ticket kost € 22,- (beide excl 2,- fee) Kaarten te koop bij Grandcafe de Heeren en Dancing-Partycentrum Marlene of kijk op www.popweekendhhw.nl/ .