HEERHUGOWAARD - Op 6 en 7 juli komt het grootse muziekspektakel de RADIONL Zomertoer weer naar Heerhugowaard. Na enkele jaren op het Stadsplein keert de Zomertoer weer terug naar de roots. Op de plek waar het ooit allemaal begon, het evenemententerrein (ijsbaan) in 't Kruis staat een zinderend tweedaags muziekspektakel te wachten met beide dagen gratis toegang.

De organisatie is blij met de terugkeer naar 't Kruis. De Vries organiseert het inmiddels voor de 8e keer in samenspraak met RADIONL. 'We gaan er weer een mooi en gratis evenement van maken met voor ieder wat wils waardoor er een unieke samensmelting is van jong en oud. En natuurlijk is de entree weer gratis!'

Het feest barst op zaterdagavond 6 juli al los met feest-DJ Bruno en de geweldige live-band The Tour die de tent op zijn kop gaat zetten.

Op zondag 7 juli komen dan vanaf 12.00 uur vele grote namen naar 't Kruis en vrijdag maakte RADIONL deze namen bekend. Zo zullen onder meer Frans Duijts, Henk Dissel, John de Bever, Jan en Anny Schilder (voor de allerlaatste keer!), John West, Rene Karst en Wesly Bronkhorst acte de presénce geven.

Maar ook Helemaal Hollands, Ancora, Belinda Kinnaer , Mike Peterson, Marlous, Raymon Hermans, Gino Graus, Yves Berendse, Sven Versteeg, Susanna Veldmeijer, Kimberly, Margretha & Albert, John Eeltink, Rene Eshuijs, Martin Vincken & Michel en natuurlijk regionale artiesten als Joost de Vries en Kruizenaar Niels Mul zijn namen die tot de verbeelding spreken.

Houd 6 en 7 juli vrij en kom naar het grootste muziekspektakel en meezingfeest van de regio. Dit wil je niet missen!

XYTO Media is trotse mediapartner van de RADIONL Zomertoer dus volg onze online dagbladen en houdt ook je brievenbus in de gaten want binnenkort verschijnt er een speciale RADIONL Zomertoer krant.

Zie RADIONL voor meer info over de Zomertoer Heerhugowaard.