HEERHUGOWAARD - Toneelspelen is véél meer dan acteren alleen; het is goed voor het inlevingsvermogen, de concentratie, communicatie en het zelfvertrouwen van kinderen. Op woensdag 11 maart gaat een nieuwe Theaterklas van start bij Cool kunst en cultuur, voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Ga je ook mee op reis door de ruimte?

Spannende reis
In Theaterklas: Reis door de ruimte leer je hoe je je lichaam, mimiek en stem kunt inzetten om verschillende personages te spelen. Tegelijkertijd gaan we een spannende reis door de ruimte maken, ontdek je plekken die nog niet bestaan en speel je personages die niemand ooit heeft gezien. Met gebruik van je fantasie en verbeelding leer je improviseren en verhalen vertellen op het toneel.Aan het eind van de cursus van 15 lessen wordt een presentatie gegeven voor publiek.

Inschrijven
Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas op www.coolkunstencultuur.nl. U kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl.