ALKMAAR - It's now or never, een avondje heerlijk uit je dak op de lekkerste rock n roll!

Van Elvis Presley tot Stevie Ray Vaughan, this night we gonna rock the joint!

De line up van deze avond ziet er als volgt uit:

Om 20:00 uur gaat de zaal open

Vervolgens zal om 21:00 uur Musicalgroep Concordia beginnen met hun optreden. Musicalgroep Concordia treed in september op met hun musical All Shook Up.

All Shook Up is de Nederlandse versie van een Amerikaanse musical gebaseerd op de grootste hits van Elvis Presley. All Shook Up vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z'n kop gezet. Ook het leven van Natalie, die als reparateur werkt aan het herstel van de motor van Chad, krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen.

Musicalgroep Concordia zingen alle liederen uit de Musical All Shook Up.

Om 22:00 uur staat The Tarn House Renegades

The Tarn House Renegades is een alternatieve rockband met roots in blues, jazz en psychedelische rock.

Om 23:30 uur staat Collectief Explosief

De zeskoppige formatie Collectief Explosief serveert een aanstekelijke cocktail van moderne jazz en vintage pop muziek uit de jaren ’50 & '60. Maar als je wat dieper in het glaasje kijkt voel je de rauwe soul-jazz, rock 'n roll en surf invloeden steeds heftiger opborrelen.

Een band die de grenzen van genres op zoekt en mensen maar al te graag alle hoeken van de dynamiek laat voelen. Je droomt even deinend weg, dan wordt je flink door elkaar geschud en voordat je het weet ben je de dansvloer op gezweept en is het innerlijk beest in je aangewakkerd.

Knallende blazers, elektrische gitaar, contrabas, drums en een frontvrouw met een warme stem en een rauw randje die je bij de ballen grijpt. De energie blaast om je oren en als je dacht stil te kunnen blijven staan, dan had je het goed mis.

Collectief Explosief speelt voornamelijk eigen werk waarin ze zich hebben laten inspireren door artiesten als Tom Waits, Janis Joplin, Nick Waterhouse en Sallie Ford and the Sound Outside. Met hun knallende energie en een uiterst divers repertoire heeft Collectief Explosief eerder hun sporen achter gelaten op o.a. Magneet Festival, Landjuweel, Fusion Festival, Shoeless, the Sugarfactory en Paradiso. Zangeres Maya Link ontving in oktober 2016 de Rabobank Cultuurprijs in de categorie podiumkunsten en ging ook naar huis met de publieksprijs. In mei 2015 lanceerde Collectief Explosief hun debuut album ‘Collectief Explosief’ in Noorderlicht café Amsterdam en in april 2017 brachten zij hun nieuwe single op vinyl uit.

Om 00:30 uur hebben wij een grote after party staan!

Zien wij jullie ook 17 maart?

Klik hier om kaarten te bestellen