ALKMAAR – Jaren geleden begonnen 3 jongens met een vrije geest een bandje. 12 jaar later staan ze met 6 albums op zak op de grootste Europese podia waaronder Lowlands, Pinkpop, Down the Rabbit Hole en Sziget. Op 26 maart komt het trio naar Podium Victorie.

Het zevende studio album “Tascam Tapes” klinkt als geen enkel ander DeWolff album. Je hoort geen drums, geen Hammond orgel en geen gitaarversterkers. Waarom? Omdat het hele album, tijdens hun tour, is opgenomen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder uit de jaren 80 in de meeste krappe ruimtes: de achterbank van de tourbus, kleine backstages en stinkende tankstations langs de Europese snelwegen.

De driekoppige band uit Limburg is niet meer weg te denken uit de psychedelische rock. In 2019 wonnen ze een Edison voor ‘Best Rock’, namen een album op met Black Keys-producer Mark Neill en hebben ze met hun explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica al op meer dan 1000 podia gestaan door heel Europa, Australië, Indonesië en zelfs Rusland.

Op 26 maart is het nieuwe album live te bewonderen. ‘Hip-shakin' mind-bogglin' dimensie, ergens tussen planeet Beastie Boys, Beck en planeet Deep Purple. Dit is DeWolff zoals je ze nog nooit gehoord hebt.

Het concert van DeWolff vindt plaats op 26 maart. Tickets voor deze avond kosten € 21,30 en zijn te bestellen via de website www.podiumvictorie.nl.
Ticketlink: https://www.podiumvictorie.nl/programma/dewolff


Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl