'T KRUIS - Koningsdag 2024 wordt weer een groot feest in Heerhugowaard ’t Kruis. Het Oranjecomité heeft voor de hele middag een programma samengesteld op het terrein van Buurthuis De Deel en KSV. Vanaf 13.00 uur kan iedereen starten met een gratis een speur- en wandeltocht van ongeveer 45 minuten.


Kinderspelen
Kinderen kunnen voor €5,- een kaart kopen om van 13.30 uur tot 16.30 uur onbeperkt deel te nemen aan de kinderspelen. Deze bestaat onder andere uit diverse springkussens, een stormbaan van 18 meter, schminken, twister XL, dansworkshop en diverse zeskamp- en oudhollandse spellen. Daarnaast kun je een rondje meerijden in een klassieke cabrio stadsbus. Kaarten voor de kinderspelen zijn vooraf online te koop via www.t-kruis.nl/koningsdag of onderstaande QR-code. Ook dit jaar zijn er maximaal 400 kaarten beschikbaar. Wees er snel bij, want vorig jaar waren de kaarten snel uitverkocht.

Ook bij regenachtig weer is er voldoende te doen, doordat we gebruik maken van grote partytenten. Tijdens de hele middag is de bar geopend en zijn er een koffie-/ijskraam en snackwagen aanwezig. Neem voldoende contant geld mee. Katknuppelen Om 16.00 uur is burgemeester Maarten Poorter van Dijk en Waard uitgenodigd om de eerste knuppel te gooien als start van het katknuppelen. Nog nooit gedaan? Eens moet de eerste keer zijn, deelname bedraagt €5,- contant en meedoen kan vanaf 16 jaar.