HEERHUGOWAARD - Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur meerdere keren per jaar, een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard e.o. In de periodes tussen de routes worden koffieochtenden georganiseerd waarop men kennis kan maken met andere bezoekers en Route 65.

De eerstvolgende koffieochtend vindt plaats op woensdag 13 december.

Koffieochtenden

Voor iedereen die kennis wil maken met Route 65 en andere bezoekers wil ontmoeten, organiseert Cool een aantal keer per seizoen koffieochtenden. Tijdens deze ochtenden kunt u, onder het genot van een kopje koffie of thee, herinneringen ophalen of genieten van prachtige live muziek. De eerstvolgende koffieochtend vindt plaats op woensdag 13 december van 10.30 tot 11.30 uur in het café van Cool. De ochtend zal muzikaal omlijst worden door docenten van Cool. De koffieochtend is kosteloos en u hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

Deelnemen onder begeleiding

Wilt u graag deelnemen aan Route 65 en de koffieochtenden, maar is het voor u niet mogelijk om zelfstandig naar Cool te komen? Bezoekt u de activiteiten het liefste samen met iemand anders? Stuur dan een mail naar route65plus@coolkunstencultuur.nl of bel 072 534 7662 en vraag naar Sanne Smienk.