ALKMAAR - De tweede clubtour van Ruben Annink is net als zijn eerste tour helemaal uitverkocht. De jonge zanger timmert al geruime tijd aan de weg en dat werpt eindelijk zijn vruchten af, en goed ook!


Hoewel Annink afgelopen vrijdag in een uitverkochte kleine zaal van Podium Victorie pas om 20.45 uur zou beginnen had hij allereerst een kleine verrassing voor de fans die al op zijn vroegst bij het Alkmaarse poppodium aankwamen. Reeds om 19.15 uur deed hij namelijk al twee akoestische liedjes op de trap van Victorie.

De support van de show werd verzorgd door Raoul Michel. Deze getalenteerde Nederlandse zanger mocht het publiek warmdraaien. Dit werd geen probleem voor Raoul die dit jaar eenentwintig eigen liedjes schreef.

Om 20.45 uur was het podium voor Ruben Annink en zijn band! Het publiek zong direct elk woord mee van het eerste lied "Tijdmachine". Dat was bij de volgende twintig liedjes zeker niet anders.

De stad Alkmaar is bekend bij de zanger en noemt het zijn “schoon-hometown” alwaar hij de mooiste plekjes in de stad wist op te noemen en daar over grapte samen met het publiek.

Met mooie en leuke verhalen uit het verleden lichte Ruben de liedjes toe. Achter elke song zit een verhaal achter waardoor de liedjes nog meer binnen komen bij het publiek. Veel van de verhalen zijn natuurlijk al bekend door de deelname aan de Beste zangers van Nederland.

Met het energieke nummer “Een Op Het Leven” werd de show dansend en zingend afgesloten! De 21-jarige zanger, de band en vooral het aanwezige publiek kunnen terugkijken op een geslaagde show.