HEERHUGOWAARD - Morgen (zondag) is het tijd voor de 49e Tour de Waard en behalve wielrennen betekent dat ook feest. Zo ook bij Grandcafé de Heeren waar zondag o.a. Ruth Jacott en de heren van New Timeless het podium zullen betreden.

Grandcafé De Heeren, gelegen aan de Middenweg 247, is zondagmiddag vanaf 13.00 uur geopend en gratis toegankelijk een heeft een keur van artiesten staan die er een gezellige middag en avond van gaan maken. Naast DJ Ray, Joost de Vries en het Koor Simpelhollands zijn Ruth Jacott en New Timeless de hoofdacts.

New Timeless zijn steevast te gast bij optredens van grote artiesten zals Ruth Jacott en Tino Martin en draaien al heel wat jaartjes mee. Zie bijvoorbeeld de video op Youtube van het optreden in de toenmalige Heineken Music Hall in 2016 en deze heren hoeven verder geen betoog.

Hetzelfde geldt natuurlijk voor Ruth Jacott die sinds zij in 1993 op het Eurovisie Songfestival doorbrak met Vrede al 25 jaar zorgt voor glansrijke optredens en tientallen hits achter haar naam heeft staan.

Kom dus zondag naar Grandcafé de Heeren en beleef een feest die z'n weerga niet kent. Toegang gratis!