HEERHUGOWAARD - Het is herfst, dus de bladeren aan de bomen krijgen weer prachtige kleuren en de paddenstoelen schieten uit de grond. “Maak jij daar even een foto van?”, heb je vast weleens gezegd tijdens een mooie wandeling. Maar een mooie foto maak je niet zomaar, daar zijn regels en trucs aan verbonden. Benieuwd? Volg dan de eendaagse workshops Fotografie bij Cool kunst en cultuur.


Het perfecte plaatje
Tijdens de eendaagse workshops ontdek je alle functies van je camera en heb je de automatische stand niet langer nodig. Orden bijvoorbeeld alle elementen volgens een bepaalde strategie en creëer orde in de chaos of ga precies op de goede plek staan om een scherpe foto te kunnen maken. Na deze workshops kent jouw camera geen geheimen meer en weet je precies welke instellingen je moet aanpassen voor het perfecte plaatje.

Er staan in het najaar nog vier workshops in de agenda. Compositie (17 okt), Scherpstellen (31 okt), Scherpte & Diepte (14 nov) en Handmatig aan de slag (28 nov). Iedereen vanaf 14 jaar kan de twee uur durende workshops los volgen, of zich direct opgeven voor alle vier.

Inschrijven
Klaar om nieuwe inspiratie op te doen? Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven en de kortingsmogelijkheden met bijvoorbeeld de Huygenpas op www.coolkunstencultuur.nl. U kunt ook contact opnemen met Bianca Laan (leerlingenadministratie) via bianca@coolkunstencultuur.nl