HEERHUGOWAARD - In (S)EXPERIMENT onderzoekt Kirsten van Teijn de vormen van liefde in de 21e eeuw. Waarom kiezen voor één liefde of één sekse? Vol optimisme en zelfspot geeft Kirsten je op woensdag 23 september een kijkje in haar leven met vriend én vriendin. Met hilarische anekdotes en prachtige liedjes over seksualiteit, gender en identiteit.

Barst uit je hokje
Cabaretière Kirsten van Teijn – afkomstig uit ‘heteroseksueel Heiloo’, zoals ze in de voorstelling zegt – heeft twee geliefdes. Iets wat niet past binnen het zorgvuldig ontworpen systeem van hokjesdenken. Als een van de vele reacties op haar liefdesleven kreeg Kirsten namelijk vaak te horen dat ze moest kiezen, maar waarom? Er bestaat tenslotte meer tussen de hokjes ‘homo’ en ‘hetero’, dus volg je hart en barst uit je hokje!

Kleurrijk & muzikaal
(S)EXPERIMENT is een muzikale cabaretvoorstelling vol optimisme, zelfspot en nieuwe inzichten. Over alle mogelijke vormen van liefde, seksualiteit én hoeveel schoonouders een mens kan hebben. Een avond bomvol hilarische anekdotes en prachtige liedjes, opgevoerd door een cabaretière die een seksrooster net zo opwindend vindt als een schoonmaakrooster.

Meer informatie & reserveren

(S)EXPERIMENT zie je op woensdag 23 september om 20:15 uur bij Cool. Kijk voor meer informatie over de voorstelling op www.coolkunstencultuur.nl. Kaarten reserveren kan via de website, bij de servicebalie van Cool of telefonisch via 072 – 576 09 55.