HEERHUGOWAARD - Het is bijna vrijdag 25 mei en dat betekend dat Shopping Night in Middenwaard eraankomt.


Op vrijdag 25 mei is het weer tijd voor Shopping Night, de winkels in Middenwaard zijn weer open tot 23.00 uur dus heb je weer kans om zorgeloos de hele avond te shoppen.
Naast dat je 's avonds kunt shoppen liggen er in de winkels al de nieuwste collecties die je als eerste in je handen kunt hebben, ook zijn er in genoeg winkels erg leuke kortingen waar je zeker gebruik van kunt maken.

Zoals je gewend bent zijn er weer verschillende Dj's en singer-songwriters die je nu kunt zien op het horiceplein op de hoogte van Bagels & Beans. Niet alleen deze artiesten kun je er vinden maar er zijn ook verschillende andere entertainers.

Er is zelfs aan gedacht om van mode een middelpunt te maken, er zal een modeshow plaats vinden in de 'fashionstraat' die geheel gefilmd wordt vanuit de lucht met verschillende drones.

Als kers op de taart is er een hele speciale artiest die een groot optreden komt geven, op vrijdag 25 mei is hij te zien vanaf 22.00 uur tot en met 22.30 uur op het plein ter hoogte van de Hema. Het aller mooiste hiervan is dat het gehele optreden gratis te zien is!

Mis je kans niet op de hele avond lang te shoppen en om Brace en de andere activiteiten mee te maken.

Kijk voor meer informatie op www.middenwaard.nl