HEERHUGOWAARD - Vrijdag 25 mei vindt er tot 23:00 uur een gezellige Shopping Night plaats in winkelcentrum Middenwaard. Zet 'm in je agenda want naast dat je heerlijk kan shoppen met flinke kortingen, zijn er DJ's, singer-songwriters, lopende entertainers, een fantastische 'Drone Fashion Show' in de fashionstraat en komt Brace optreden!

De winkels in Middenwaard zijn op deze avond weer tot 23:00 uur geopend en bieden dus aantrekkelijke (korting)acties. Maar zoals je gewend bent zijn er weer diverse DJ's en singer-songwriters, die je kan vinden op het horecaplein ter hoogte van Bagels & Beans. Ook lopen er nog verschillende entertainers rond, dus een en al gezelligheid!

Drone Fashion Show
De technische trend van het moment: Drones! Deze coole apparaten kunnen van alles tegelijk, vliegen, filmen en nu zelfs deelnemen aan een modeshow! In de 'fashionstraat' van Middenwaard zal er op deze gezellige avond dus ook een modeshow met drones plaatsvinden!

Brace komt naar Middenwaard
Ja echt waar! Op vrijdag 25 mei kan je gratis naar het optreden van Brace in Middenwaard. Hij is vanaf 22:00 uur tot en met 22:30 uur aanwezig op het plein ter hoogte van Hema. Dus zorg dat je erbij bent!

Kijk voor meer info op www.middenwaard.nl