HEERHUGOWAARD - Dirk-Jan en Simone Zuurbier (samen SimonèZ) hebben samen in 2018 in het Poldermuseum opgetreden met een programma vol levensliederen; dit op geheel eigen wijze. Op zondag 12 november keren zij terug.


Momenteel toeren zij rond met hun programma “Onderweg naar de Liefde”. Het mooie is dat de liefde verschillende tijden kent. Soms is dat intiem, soms weergaloos, dan weer verdrietig of kwetsbaar. Mede daarom is ieder concert van SimonèZ weer anders. Liederen over de liefde uit Nederland, maar ook uit Frankrijk, Duitsland en zelfs Turkije.

Tijdens hun concerten worden de nummers met zichtbare en onzichtbare draden verbonden door persoonlijke verhalen en anekdotes.

Op 12 november kiezen zij ervoor om met 2 bijzondere muzikanten het podium te bestijgen. Samen met toetsenist/bassist Marcel Groot en percussionist Tom Overboom spelen zij covers in de breedste zin van het woord, juist anders dan het origineel. De afwisseling van de vele verschillende toets, snaar en percussie instrumenten, waarbij prachtige hertalingen van Simone maakt dat het concert een bijzondere ervaring wordt.

Een concert met popklassiekers van Elvis Costello, Bon Jovi , Nathalie Imbruglia en het levenslied uit ons eigen land. De rode draad van deze avond is, hoe kan het ook anders……….Liefde.

Datum : zondag 12 november 2023

Tijd : van 14.00uur tot 16.00uur

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van het Poldermuseum / het Oude Gemaal of hier: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-simonez-711271370817?aff=oddtdtcreator