HEERHUGOWAARD - Tijdens de intocht bracht Sinterklaas al een kort bezoek aan winkelcentrum Middenwaard. "Aanstaande zaterdag 29 november is Sinterklaas de hele dag bij ons en heeft hij alle tijd om de kinderen uit Heerhugowaard te ontvangen op het plein bij Mr. Cocker", aldus de woordvoerder van het centrum.Van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur kunnen kinderen Sinterklaas persoonlijk ontmoeten. De Pieten zijn ook op zondag 30 november in het winkelcentrum, maar dan zonder de Sint. Op zondag openen de Pieten voor één keer hun tijdelijke pakjeskamer in Middenwaard!

Extra koopavonden
Op woensdag 3 en donderdag 4 december houdt Middenwaard extra koopavonden en is het centrum tot 21.00 uur open.

Hartje Winter
Ook na 5 december is er veel te beleven in Middenwaard. Zo start op 6 december Hartje Winter in en om Middenwaard en op 14 december is het Streekmarkt in Kerstsferen. Kijk voor meer informatie op de website of volg de pagina op Facebook.   
Winkelcentrum Middenwaard is tot en met 4 januari elke zondag open en organiseert elk weekend leuke activiteiten. Het komend weekend zijn Sinterklaas (op zaterdag) en zijn Pieten op bezoek in Middenwaard.