HEERHUGOWAARD - Benieuwd hoe het eraan toegaat tijdens een ontruimingsoefening in het theater en tegelijkertijd een leuke avond beleven voor slechts €5,00? Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard biedt deze mogelijkheid op woensdag 26 september met de voorstelling SIRENE van Yvonne van den Eerenbeemt.

Een ontruiming is voor zowel personeel als publiek een belangrijke oefening. Daarom staat de cabaretvoorstelling SIRENE woensdag 26 september in de theaterzaal van Cool. Tijdens deze voorstelling wordt een ontruiming in scène gezet, waar het publiek ook onderdeel van uit zal maken.

SIRENE
In SIRENE gaat Yvonne samen met u in de piepzak zitten om vervolgens als de wiedeweerga op zoek te gaan naar de nooduitgangen. Want als de sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel. SIRENE gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen.

Cabaretière Yvonne van den Eerenbeemt (zilver op het concours om de Wim Sonneveldprijs in 2014) slaat u om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages om u daarna weer te troosten met een zacht kleinkunstig liedje.

Helpt u mee?
Een ontruiming is voor zowel personeel als publiek een belangrijke oefening. We stellen uw medewerking daarom zeer op prijs. Kaarten voor SIRENE zijn verkrijgbaar via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool.