HEERHUGOWAARD - Heb je nu al zin in Halloween maar duurt het je nog veel te lang? Kom dan je outfit showen en genieten van vier vette live bands en wat biertjes! Een avondje rock en metal maar dan nog wat enger dus!

Vrijdag 3 mei wordt een ruig avondje in Kompleks, met zowel vier bands als een verkleedfeest, met als thema horror. De eerste drie bands zijn geen onbekenden voor het jongerencentrum, maar voor de afsluiter zal het de eerste keer zijn op dit podium.
 De avond start met Gas Giant, een lokale stonerrock band – denk Kyuss en Qeens of the Stone Age, met een hoog volume en veel wapperende, lange manen. Daarna is het de beurt aan Ill Trusted uit Tilburg, ze zullen zorgen voor een vette set met moderne metal. Derde op de lijst is de lokale deathmetal band Bloid, met snoeiharde groovy/death/thrash herrie van de bovenste plank.

Als afsluiter staat de band Depths Of Kronos uit Tilburg op het podium met hun brullende catchy melodische deathmetal. Omdat Halloween nog veel te lang duurt is dit het perfecte moment om je nieuwe outfit alvast te showen of je oude nog even een keer te hergebruiken. Kom vooral verkleed want dan is de entree gratis! Al met al een keihard avondje met vette bands en bloederige outfits.

In Kompleks kan gepind worden en je bent vanaf 20u welkom.