ALKMAAR – De carrière van de klassiek geschoolde zangeres en multi-instrumentaliste Becca Stevens heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht gemaakt. Tegenwoordig werkt deze rijzende ster samen met Brad Mehldau en Snarky Puppy. Op dinsdag 7 april speelt ze in Victorie.


Becca Stevens heeft het vermogen om iedereen in de zaal te raken met loepzuivere vocale buitelingen. Ze ging van best kept secret naar gevestigde artiest. Toen de zangeres in 2013 in een kleine bovenzaal van het North Sea Jazz Festival speelde, genoot ze alleen nog in kleine kring bekendheid om haar vernuftige nieuwe mix van meerstemmige indie-pop, jazz en Appalachen-folk.

Intussen heeft ze al over de hele wereld getourd en samengewerkt met grote namen als Brad Mehldau, Jacob Collier, Esperanza Spalding, Ambrose Akinmusire en Snarky Puppy. Met het album ‘Regina’ bewees Stevens definitief dat ze tot de belangrijkste nieuwe singer-songwriters gerekend moet worden. In het najaar van 2019 verscheen haar EP met een aantal nieuwe tracks, in opmaat naar het volwaardige nieuwe album ‘Wonderbloom’ dat in maart 2020 zal uitkomen op Michael League’s label GroundUp Music met muziek in de lijn van avant-garde pop als Talking Heads en Feist.

Op 7 april staat Podium Victorie op het tourschema. Becca Stevens trapt af om 20:30, tickets kosten € 20,20 in de voorverkoop.

Ticketlink: http://bit.ly/BeccaStevensVic

Podium Victorie
Pettemerstraat 5
Alkmaar
072 – 303 37 00
www.podiumvictorie.nl