HEERHUGOWAARD - Op zaterdag 30 juni 2018 vindt de Streekmarkt & Diverse wateractiviteiten plaats bij Middenwaard. Dit evenement zal beginnen om 10 uur en zal afgelopen zijn om 17.00 uur.

Streekmarkt!
Geniet van al het moois uit de streek op de Streekmarkt! Bijna 50 kramen met gave en ambachtelijke producten, live muziek, pony ritjes, oude ambachten en spectaculaire watersporten zullen zaterdag 30 juni tot een gezellige dag maken op het Coolplein. Kom je ook?

Waar schijt de koe?!
Raad en maak kans op €100,- shop tegoed! Op zaterdag 30 juni zal tijdens de Streekmarkt het oer-Hollandse spel "waar schijt de koe?" plaats vinden. Denk je te weten op welk nummer de koe zijn behoefte zal doen? Laat het weten in een reactie onder het facebookbericht op de pagina van Middenwaard en kom zaterdag 30 juni zien of je gewonnen hebt!

Onder de winnaars zullen wij 3x een cadeaukaart ter waarde van €100,- verloten!

Waterpret
In samenwerking met SKEEF zal het water bij het Coolplein omgetoverd worden tot een watersport omgeving. Geniet van toffe wakeboard demo's, probeer de spectaculaire flyboards of kom een rondje suppen door het park!

Beleef de streek op de Streekmarkt in Winkelcentrum Middenwaard, Coolplein en de boulevard! Zaterdag 30 juni 2018 van 10:00 tot en met 17:00 uur!