HEERHUGOWAARD - Geniet van de beste hits uit de gouden tijd van Supertramp in een eigentijdse show vol prachtige visuals. Een must-see!

Authentieke sound

Een perfecte mix tussen symfonische rock en popmuziek; dat is de authentieke sound van de populaire band Supertramp. Met acht ervaren en gepassioneerde muzikanten lukt het de Nederlandse tribute band Supertrap om deze authentieke sound te benaderen. In hun theatertour brengen ze een ode aan de gouden tijd van de Amerikaanse band waarin Roger Hodgson en Rick Davies als tegenpolen de mooiste muziek produceerden. Een tijd waarin Supertramp misschien wel de meest succesvolle rockband ter wereld was. Met spectaculaire visuals en songs als ‘The Logical Song’, ‘Goodybe Stranger’ en ‘Take The Long Way Home’ belooft het een geweldige avond te worden. Kom ook zaterdag 12 september en oordeel zelf!

Reserveren

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.coolkunstencultuur.nl. In verband met de aangepaste zaalindeling is het max. aantal online te reserveren kaarten bij geplaceerde voorstellingen 2 per persoon. Wil je een enkele stoel of meerdere kaarten reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072- 534 76 62 of mail naar info@coolkunstencultuur.nl.