HEERHUGOWAARD - The Bluebettes nemen je met ‘Best of the Sixties’ op woensdag 11 maart bij Cool mee op een trip down memory lane, dwars door de verschillende muziekstijlen van de jaren 60, van hartverscheurende country tot swingende soul.

Favoriete hits
Hoewel de leden van The Bluebettes allen kinderen zijn van de jaren zeventig en tachtig, delen ze een voorliefde voor de muziek uit de Sixties. Met hun ijzersterke samenzang brengen ze hits van o.a. The Supremes en The Ronettes, al hun favorieten én die van het publiek komen voorbij. En daar waar de zangeressen in de jaren zestig keurig netjes opgesteld voor de begeleidingsband hun danspasjes uitvoerden, pakken The Bluebettes het helemaal anders aan: zij klimmen zélf achter de drums, de (bas)gitaar en toetsen. Dat kan niet anders dan een feestje worden!

Best of the Sixties
The Bluebettes, die elke zaal in weten te pakken met hun ijzersterke samenzang en de ontspannen interactie met het publiek, hebben met ‘Best of the Sixties’ opnieuw een show vol humor, muzikaliteit en herkenbaarheid te pakken. Zing en swing mee met deze puike, van sixties doordrenkte show en verlaat gegarandeerd opgewekt de zaal, The Bluebettes zijn een absoluut feest om naar te kijken en te luisteren!

Kaarten Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. ‘Best of the Sixties’ is een onderdeel van Route 65, binnen Route 65 organiseren we gemiddeld twee keer per maand diverse activiteiten. Zie onze website voor meer informatie over Route 65.