HEERHUGOWAARD - De horeca mag weer van start en dat betekent dat Café Cool vanaf 3 juni dé plek is voor een lunch of borrel. Het terras van Café Cool is vergroot, zodat mensen op veilige afstand van elkaar plaats kunnen nemen. Het terras is van woensdag tot en met zondag geopend!


Terras op Coolplein
Om de gasten genoeg ruimte te kunnen bieden en op een ontspannen manier te kunnen laten genieten van een lunch of borrel, is het terras vergroot. Niet alleen het terras biedt meer ruimte, ook de menukaart is aangepast. Zo zijn er speciale lunchgerechten aan de kaart toegevoegd en zijn er meer lekkere borrelhapjes te bestellen.

Richtlijnen RIVM
Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM op het terras gehanteerd. We werken met een speciale ingang waarbij de gasten eerst hun handen dienen te desinfecteren. Ook zijn er speciale bijzettafels waar de bestelling op wordt geplaatst, zodat de 1,5 meter tussen de medewerker en de gast wordt aangehouden.

Reserveren
Op het terras is een reservering niet verplicht. Wel wordt vriendelijk verzocht om te wachten bij de ingang van het terras, zodat de medewerkers van Cool iedereen een plekje kunnen wijzen. Het is ook mogelijk om in Café Cool plaats te nemen. In dat geval is een telefonische reservering via 072 534 76 62 verplicht.