HEERHUGOWAARD - Na het succes van 2022 komt Popweekend Dijk & Waard dit jaar weer terug op de IJsbaan in ’t Kruis. Met dit jaar optredens van onder andere The Dirty Daddies, Broederliefde, Mart Hoogkamer, Bizzey en Wolter Kroes. De kaartverkoop loopt sinds woensdag 1 februari om 19.00 uur via www.popweekenddijkenwaard.nl


Barcode XXL

Dit jaar op de vrijdag, de tweede editie van BARCODE XXL. Nog groter, meer spektakel en confetti dan de vorige editie, maar wel met de vertrouwde kwaliteit die je gewend bent. Naast Broederliefde, Team Rush Hour en Bizzey komen onder andere Jasha Rudge, K-Liber en Partysquad naar de IJsbaan in Heerhugowaard.

Crossband

Na het succes van vorig jaar kunnen we natuurlijk niet om deze toppers heen. Een optreden in bijna hun eigen achtertuin is bijzonder en uniek. Op veler verzoek speelt de legendarische band in zijn originele bezetting en zullen alle bekende klassiekers weer langskomen.

Editie 2023

Vanuit de evaluatie en gesprekken met omwonenden zijn er een aantal verbeterpunten tevoorschijn gekomen. Er komt een oplossing voor de lange rijen voor de barren en ingang en er is een oplossing bedacht om de geluidsoverlast voor de omwonenden te verminderen. Hiernaast zullen we de openingstijden wat verruimen zodat we een nog groter feest kunnen bouwen.

Wat is Popweekend Dijk & Waard?

Popweekend Dijk & Waard is een laagdrempelig en gezellig tweedaags festival op een unieke locatie, midden in het oude centrum van Heerhugowaard ’t Kruis. Omringd door voetbalclub KSV, de kerk, oude woonhuizen en de Familie-school wordt met behulp van lokale bedrijven feest gevierd op een positieve en unieke wijze, met landelijk bekende dj’s en artiesten en een fantastische sfeer.

Tickets voor Popweekend Dijk & Waard zijn te koop via www.popweekenddijkenwaard.nl.

Popweekend Dijk & Waard 2023

Datum: vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2023

Locatie: IJsbaan ’t Kruis, Heerhugowaard

Tijden vrijdag; terrein open om 17.0 uur

Tijden zaterdag; terrein open om 15.00 uur

Leeftijd: 18 plus


Met optredens van:

Vrijdag 12 mei: BARCODE XXL

Broederliefde

Bizzey

Partysquad

Team Rush Hour

K-Liber

Jasha Rudge

Rowan Pierot en meer.

Zaterdag 13 mei: Meezingspektakel

The Dirty Daddies

Mart Hoogkamer

Wolter Kroes

Het Feestteam

Het Foute uur van Q Music

De Crossband

Henk Naber en meer.

Kaartverkoop start op woensdag 1 februari om 19.00 uur

Kaartverkoop en informatie van www.popweekenddijkenwaard.nl