Het is de organisatie van Mixtream Festival weer gelukt om een gevarieerd programma neer te zetten. Op het hoofdpodium zijn naast John Coffey ook De Likt, Indian Askin, JeBroer, L’Chaim en Re:Freshed Orchestra te zien. Op het Dance-podium kunnen we ons nu naast Guerilla Speakerz ook verheugen op The Prophet, SPRSTRDJS, Mason, Jaap Ligthart en The Banana Republic Soundsystem. De lokale artiesten Rosemarijn Strijker, Lara Kroon en Tea Rex verrijken de akoestische area. Mixtream 2016 vindt op zondag 28 augustus plaats in het recreatiepark Rosarium te Heerhugowaard en is gratis toegankelijk.

 

Het was even schrikken: John Coffey kondigde aan ermee op te houden. Gelukkig vertrekt de band niet zonder een knallend laatste optreden op Mixtream! Meer voor de gitaarliefhebber is te vinden bij de band Indian Askin, die spannende psychedelische rock maakt. Met de hiphop-act JeBroer wordt dit jaar het publiek opgewarmd, zoals Ronnie Flex dat vorig jaar deed, en ook kan er gedanst worden op de klezmerklanken van L’Chaim en met de zwoele soulband Re:Freshed Orchestra. De onbetwiste festivalact van deze zomer is het Rotterdamse De Likt – als je dat nog niet kent moet je je daardoor maar gewoon laten verrassen!

 

Hardstyle-fans mogen dit jaar uit hun dak gaan bij de oldskool-legende The Prophet die het dance-podium gaat afsluiten! Eerder op de dag gaan we los met de bangers van het innovatieve partyduoGuerilla Speakerz en met de beste hits uit vervlogen jaren gemixt door SPRSTRDJS. Electrohouse DJMason, bekend van de track ‘Exceeder’,is ook van de partij en Jaap Ligthart en The Banana Republic Soundsystem nemen de Techno en Deephouse voor hun rekening. Nieuw dit jaar is een extra bar dicht bij de dance-stage om de dorst van het dance-publiek te lessen.

 

Natuurlijk spelen ook de contestwinnaars op Mixtream, de DJ’s Digital Revolution en DJ Sebastianoop het dance-podium en de bands Crowd Control en Starfish op het hoofdpodium. De winnende bands doen nog een extra optreden in de akoestische ‘Silent Area’ waar publiek met koptelefoons de muziek kan horen. Eerder was bekend dat Amber Kamminga, De Wolkenshow, Renée Spijker enAnouk Slik er optreden. Nu zijn ook de lokale talenten Rosemarijn Strijker, Tea Rex en Lara Kroonaan deze area toegevoegd.

 

Meer informatie over Mixtream Festival is te vinden op facebook.com/MixtreamFestival enMixtream.nl.