HEERHUGOWAARD - Op Valentijnsdag – vrijdag 14 februari - is Kompleks helemaal in Amerikaanse sferen met The Valentine Rock. Patrick Evers draait rock 'n' roll, er kan gedanst worden, er zijn Amerikaanse hapjes en meer. Trek je leren jasje of polkadotjurkje aan, doe je haar in een kuif of suikerspin en kom langs.

Hou je van Grease, Elvis of heb je een jurkje met stippen die je nu toch echt eens aan wilt? You're the one that we want, whoo-hoo-hoo, dus kom naar The Valentine Rock! Met je valentijn of gewoon alleen en wie weet ontmoet je je valentijn wel, hopelessley devoted to you. Gewoon met vrienden mag trouwens ook.

DJ Patrick Evers draait lekkere rock 'n' roll, er zijn hotdogs en er is popcorn. Niks moet, alles mag, maar als je echt rock 'n' roll wilt dansen dan begint Kompleks om 20:30 met een R'n'R-danslesje onder leiding van Esmeralda Hopman en daarna is het gewoon feesten. En als je er een beetje cool uitziet, kan je nog iets winnen.

De entree is 5 euro, maar als je er enigszins Amerikaans uitziet, is het slechts 3 euro. Kompleks vindt je aan de Beukenlaan, de aanvang is 20:30 en de datum 14 februari.