HEERHUGOWAARD - Dat is kort samengevat waar de ROCK100 voor staat. Tien Noord-Hollandse bands staan, samen met presentator/vinyl DJ Johan Schoterman (bekend van de Zwarte Cross), garant voor de perfecte uitvoering van 100 rockhits. Van AC/DC tot ZZ Top. Ruim 7 uur live muziek!

De ROCK100 'Aller Tijden' vindt plaats op zaterdag 10 november 2018.
Locatie: Palm Beach & Events, Strand van Luna 1, Heerhugowaard.
Ticketprijs: €15 regular tickets (voorverkoop), €20 deurverkoop

Jos Baltus, van het Heerhugowaardse bedrijf Partybookers.nl, initiatiefnemer en organisator, verteld de aanleiding voor de ROCK100:
"In de jaren '80 en '90 werden de Noord-Hollandse podia nagenoeg elk weekend bezet door de vele bands die in de regio actief waren. Vooral coverbands waren erg populair in die tijd. (Hard)rock was in de jaren '70 zeer groot. Grote namen als Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath en Queen spreken nog steeds tot de verbeelding. Maar ook in Nederland kwamen toonaangevende bands op. Denk aan bands als Focus, (toen nog) The Golden Earrings, Brainbox (met Jan Akkerman), Shocking Blue (bekendste hit Venus) en nog vele andere.

Tijden veranderen, rockmuziek blijft!
In de jaren '80 en '90 werden de eerste evenementen georganiseerd waarbij meerdere bands het podium beklommen om de beste (rock)hits te gehoren te brengen. De ROCK100 is dus eigenlijk een 'beproefde formule' maar dan in een nieuw jasje, volgens Baltus. We bieden regionale bands de kans zich te presenteren aan een groot publiek en dan ook nog op een prachtig podium, met een geweldig geluid en een dito lichtshow, zoals locatie Palm Beach Heerhugowaard dat biedt. Een unieke avond voor de (rock)muziekliefhebber!

De deelnemende bands zijn: Janssen & Janssen, Tea Rex, Snoake, Prime, Mainstage, Persona non Grata, Steal, Crane Lane, The Quest en Moorpark.

Zorg dat je erbij bent en bestel op tijd tickets voor slechts €15 (ex.fee) p.p. in de voorverkoop via de website www.rock100.nl. Entreetickets zijn ook verkrijgbaar bij Primera filialen in de regio voor slechts €15.

Check de website www.rock100.nl