HEERHUGOWAARD - Na de toppers The Cats Aglowband, Oôs Joôs, Tino Martin, Peter Beense, John West en Frans Duijts komt ook "BIZZEY"naar Marlene.

De razend populaire hiphopartiest/dj "BIZZEY" komt naar Marlene op vrijdag 2.november met "RELOADAD XXL".Leonardo (Leo) Roelandschap (Amersfoort, 11 mei 1985), beter bekend onder zijn artiestennaam Bizzey is bekend van de hits: Ja!, Traag, Ewa, Drama, Ze willen mee, De manier en Merry.

Nadat Roelandschap in 2016 uit de rapgroep Yellow Claw stapte ging hij zich meer richten op zijn solocarrière en samenwerkingen met andere rappers. In 2017 scoorde Roelandschap meerdere hits in de Single Top 100 met verschillende samenwerkingen met onder andere Adje, Yung Felix, Frenna en The Party Squad. Een van de bekendere nummers die hij in 2017 uit bracht was Traag met rappers Jozo en Kraantje Pappie, deze single stond maar liefst 46 weken in de Single Top 100. De single was tevens een succes in Turkije en de videoclip werd door ruim 74 miljoen mensen bekeken. Tevens wonnen ze via SLAM! de prijs beste track voor de single Traag.

In januari 2018 keerde Roelandschap terug met de single Ja! deze maakte hij in samenwerking met Kraantje Pappie, Chivv en Yung Felix en behaalde de eerste plaats in de Single Top 100 en op plaats vijf in de Nederlandse Top 40. Niet veel later, aan het einde van februari 2018, bracht Roelandschap zijn eerste album uit onder de naam November. Hier stonden wederom verschillende samenwerkingen op met rappers zoals Josylvio, Jonna Fraser en Mr. Polska. Dit album wist diezelfde week de nummer één positie te behalen in de Album Top 100 en de 67e plek in de Vlaamse Utratop 200 Albums. Hierna bracht Roelandschap nog verschillende nummers uit.

Op 30 maart 2018 bracht Roelandschap in samenwerking met Hardwell, Lil' Kleine en Chivv de single Ze willen mee uit. In juni 2018 was Roelandschap als gastartiest op The Flying Dutch. Diezelfde maand bracht hij in samenwerking met Boef de single Drama uit, deze behaalde de nummer één positie in de Single Top 100. Op 12 juli 2018 bracht Roelandschap in samenwerking met Idaly, Ronnie Flex en Famke Louise een remix uit van het nummer Wine Slow die Idaly eerder dit jaar al had uitgebracht.

De hele line-up wordt binnenkort bekend en gemaakt en dan gaat de kaartverkoop ook direct van start bij cafe Marlene en online op www.dancingmarlene.nl

Check hier de single "JA" op Youtube