ALKMAAR - Na ruim 1,5 jaar verplaatsingen, annuleringen en live concerten in seated setting, kan publiek vanaf 25 september weer staand en dansend genieten van liveshows in Podium Victorie. Dat wordt zaterdag meteen goed gevierd met een concert van zangeres Trijntje Oosterhuis.


‘Dit Is Voor Mij’

Het belooft een feestelijke show te worden, met veel bekend werk, maar ook een flinke stapel nieuwe liedjes van haar laatste album ‘Dit Is Voor Mij’. Voor Trijntje Oosterhuis was het maken van dit album een bijzonder proces: ze werkte onder andere samen met Alain Clark, Diggy Dex, Vieze Fur van de Jeugd van Tegenwoordig, Glen Faria en Linde Schöne. Daarnaast is het album geproduceerd door Jett Rebel. Een combinatie van oude rotten en jong, nieuw talent.

Het concert van zaterdag biedt ruimte om lekker los te gaan op herkenbare hits, maar tegelijkertijd wil Trijntje het ook intiem houden. Met ‘Dit Is Voor Mij’ gaat ze terug naar de basis, deels door middel van een terugblik op haar carrière tot nu toe.

Daarnaast biedt ze ook het podium aan nieuw talent, zoals aan Joni Jules, de 21-jarige singer-songwriter die de support voor Trijntje gaat verzorgen. Tijdens het concert zal ook Jada Borsato (de dochter van) het podium bestijgen, die in het kader van Trijntjes ‘Wereld Zonder Jou’ challenge is uitgedaagd een liedje mee te komen zingen.

Entree

Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar voor zaterdag. Tickets kosten €24,70 en zijn te verkrijgen via podiumvictorie.nl Zaal open: 19:00