HEERHUGOWAARD - Kindertheaterschool Kids with Attitude laat jongens en meisjes uit Heerhugowaard en omstreken al bijna 25 jaar stralen als een ster.

Op 21 december zal deze Kindertheaterschool twee optredens geven in het Oude Gemaal. Het belooft een sfeervol KOOR OPTREDEN te worden met prettige musical luisterliedjes en enkele kerstnummers. Speciaal voor de ouderen is een negen minuten durende Liedjes van Toen medley gemaakt die de kinderen in solo's en in koor zullen zingen. Onder andere: Banjo Boy, Viva Espagna, Mamma, Que sera sera en Kom van dat dak af komen voorbij. Een feest der herkenning voor iedereen die de jaren 50 en 60 bewust heeft meegemaakt!

De jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar uit de regio hopen het publiek op 21 december een geweldig fijn nostalgisch optreden te kunnen geven! Na de pauze zullen de docenten van Kids with Attitude enkele nostalgische liedjes ten gehore brengen waaronder Het Dorp van Wim Sonneveld. Dit optreden is de afsluiter van de Kerst tournee die Kids with Attitude deze kerstperiode langs de verschillende zorgcentra uit de regio zal brengen. De kinderen vinden het een eer om voor de ouderen op te treden en liedjes uit hun tijd te mogen zingen!

Zaterdag 21 december 2019
15:00 - 16:00 eerste voorstelling
16.30 – 17.30 tweede voorstelling
Entree: € 5,-
Kaarten in voorverkoop: www.hetoudegemaalheerhugowaard.nl