ALKMAAR - Typhoon is terug, met een nieuw album en een clubtour. Zes jaar na het succesvolle Lobi da Basi verscheen in 2020 ‘Lichthuis’, een persoonlijke zoektocht naar geluk. En nu is het eindelijk tijd om die prachtige verhalen en bruisende energie de zalen in te sturen.

De titel van het nieuwe album wordt door hemzelf geduid als "een plek die geen angst kent en niets meer vraagt dan te zijn wie we zijn op dit moment vandaag." Door middel van kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon (Glenn de Randamie) je mee op een hobbelige reis langs persoonlijke gebeurtenissen en maatschappelijke thema’s. Die weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie.

Op ‘Lichthuis’ zijn ook gastbijdrages te horen van Paskal Jakobsen (gitarist en zanger BLØF), Wende, de Amerikaanse gospel / soul zangeres Michelle David, Freez en Roos Rebergen (Roosbeef).

De rapper kan niet wachten om alle goede energie weer de zalen in te sturen en er met publiek een bijzonder mooie avond van te maken.

Tickets en info

Tickets kosten €36,40 en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op podiumvictorie.nl.