ALKMAAR – Van Nederlandse hiphop met Diggy Dex, Snelle en Leafs, terug naar de jaren ’80 met Marc Almond (Soft Cell), prachtige rock nummers van Heather Nova, tot aan thrash/heavy metal met Annihilator. De oktober agenda van Victorie is om te smullen.

Diggy Dex – 11 oktober
De rondreis die Diggy Dex de afgelopen jaren met zijn band maakte begon bij het succes van zijn album Golven. De ‘chansonrapper’ vertelt verhalen op muziek die bij elke plaat aan zeggingskracht en diepte winnen en bij elk album enthousiaster worden ontvangen. De basis is en blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming van de muzikale weg die Diggy Dex aflegt. Zo ook op Karavaan, zijn nieuwe, zesde album waarvoor Franse popmuziek een belangrijke invloedbron was.
Online link: http://bit.ly/DiggyDexVictorie.

Shirma Rouse plays Aretha Franklin – 12 oktober
Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik en soulvolle stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Deze avond zal Shirma Rouse een prachtig eerbetoon brengen aan de in 2018 overleden soul legende Aretha Franklin. Met het recente overlijden van de Queen of Soul is de tribute aan deze grootheid dan ook vanzelfsprekend. Grote hits als 'Respect', ‘Chain of Fools’, ‘Think’, ‘A Natural Woman’ en ‘I Say A Little Prayer’, zullen niet ontbreken. Sing your heart out!
Online link: http://bit.ly/ShirmaRouseVictorie.

Marc Almond (Soft Cell) – 13 oktober
Marc Almond komt met zijn Hits and Pieces Tour - The Best of Marc Almond en Soft Cell naar Victorie! Almond verwierf in de jaren ’80 grote faam als succesvol singlesartiest. Tijdens deze tour speelt hij de absolute knallers van zijn repertoire, zoals ‘Something’s Gotta Hold of my Heart’ en natuurlijk ‘Tainted Love’. Daarnaast put hij tijdens zijn concert ook uit coverwerk, zoals zijn prachtige vertaling van Jack Brel’s ‘Jackie’ en het door Donna Summer uitgebrachte ‘I Feel Love’. Een avond vol nostalgie van het hoogste niveau!
Online link: http://bit.ly/MarcAlmondVictorie.

Plankgas ft. Snelle, Leafs & Trobeats – 18 oktober
Podium Victorie presenteert een gloednieuwe uitgaansavond voor jongeren vanaf 12 jaar. Op 18 oktober vindt de eerste editie plaats van Plankgas, een hiphop avond met de beste live-artiesten en DJ’s van dit moment. In de line-up van deze eerste editie niemand minder dan Snelle, Leafs en DJ Trobeats! Met een uitverkochte clubtour, een nummer 1 hit met ‘Reünie’ en de kersverse single ‘Lippenstift’ met Marco Borsato is Snelle misschien wel het grootste hiphoptalent van dit moment.
Online link: http://bit.ly/2lEA55C.

Annihilator – 23 oktober
Thrash/Heavy Metal band Annihilator werd opgericht in 1989. Sinds het debuutalbum 'Alice In Hell' weet de band keer op keer sterke albums af te leveren. Hun meest recente album ‘For the Demented’ wordt gevierd met een grote Europese tour. Met dit nieuwe album gaat Annihilator terug naar de roots: thrash meets melody. De support is Archer Nation uit Santa Cruz, Californië: leveranciers van onverbiddelijke, oprechte hardrock en metal.
Online link: http://bit.ly/AnnihilatorVictorie.

Heather Nova – 24 oktober
In de jaren ‘90 brak Heather Nova door met haar succesvolle album ‘Oyster’. Na 25 jaar verschijnt in mei 2019 ‘Pearl’; een krachtige, rauwe en gepassioneerde rockplaat die laat zien dat de zangeres op dit moment op haar hoogtepunt is. Het album bestaat uit elf passievolle nummers die gaan over haar hervonden levenslust. Heather Nova heeft de afgelopen jaren altijd opgetreden, van grote festivals tot intieme, akoestische settings en kan rekenen op een trouwe schare fans. Tijdens dit indrukwekkende optreden zal Heather Nova je meenemen op een muzikale reis van oester tot parel.
Online link: http://bit.ly/HeatherNovaVictorie.

Voor het complete programma voor oktober zie: www.podiumvictorie.nl.