HEERHUGOWAARD - Komende zondag tijdens de 49e editie van de Tour de Waard gaat het om veel meer dan wielrennen alleen. Bij Dancing-Partycentrum Marlène noemt men het ook wel het "Feest der Feesten" en er is ook dit jaar weer voor een overvol programma gekozen met veel artiesten uit Heerhugowaard en de regio om vervolgens "van rechts naar links, en weer terug" te knallen met het Brabantse Snollebollekes.

Eigenaar Ad Molenaar laat ons weten :'Vanaf 13.00 uur gaan de Amstelbier pompen open en gaat het nonstop live programma beginnen tot 23.00 uur. Het wordt weer een gezellig gekkenhuis waar heel Heerhugowaard en omstreken op af komt bij Marlene (The place to be).

Op het mega overdekte terras zullen de volgende Heerhugowaardse toppers optreden: Feestdj Jacco Silver (hij begint, het is feest als Jacco is geweest)), Henk Naber (allround toppertje), Robbert van der Steenhoven (100% feestgarantie), Radio 10 Feest-DJ Rene Verkerk (onwijs prettig gestoord), Twee Bier Zonder Baco (het feestduo van H.H.W). Het geluid en licht wordt door Bleeker Events verzorgd,ook uit Heerhugowaard. De Hoofdact van de dag komt uit Brabant "Snollebollekes"

.Marlene heeft er zin in en de toegang is gratis. En na 23.00 uur gaat het feest binnen door tot ..... uur !! Tot zondag!