HEERHUGOWAARD - Stefano Keizers, vooral bekend als die vreemde verschijning in De Slimste Mens, won eerder de Wim Sonneveldprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en komt nu op donderdag 8 oktober met zijn voorstelling ‘Sorry Baby’ naar Cool kunst en cultuur. “Met ‘Sorry Baby’ biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten”, schrijft de Theaterkrant.


Radicaal theaterexperiment

NRC is met een vijf sterren-recensies lyrisch over ‘Sorry Baby’, de opvolger van zijn debuut ‘Erg Heel’. “(…) het is een radicaal theaterexperiment, waarbij hij de verwachtingen van het publiek op zijn kop zet.” In zijn nieuwe voorstelling zegt Stefano namelijk “sorry”. “Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry nog voor mij en sorry voor ook alle andere mensen.”

Ook Trouw bekroond zijn voorstelling met vijf sterren. “Rebels cabaret maken: velen proberen het, maar vrijwel niemand slaagt er ook echt in. Toch is het Stefano Keizers nu al voor de tweede keer op rij gelukt.” Kortom, een voorstelling die je niet mag missen!

Kaarten reserveren

Stefano speelt op donderdag 8 oktober zijn voorstelling twee keer in de aangepaste, veilige theaterzaal. Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.