HEERHUGOWAARD - De nu nog naamloze Kleine zaal van Cool kunst en cultuur wordt in januari feestelijk geopend. Tot die tijd try out Cool met een volwaardig programma, maar met een steeds betere techniek en logistiek. Kom voorproeven en stel je eigen voordeel-menu samen uit de vele mooie, intieme voorstellingen. Ben je een fijnproever of meer een lekkerbek? Ga je voor cabaret, inspirerend toneel, jeugdtheater of live muziek?

Kleine zaal, kleine prijs

Een bezoek aan de nieuwe zaal is voordelig, want een ticket kost tussen de € 8,50 en € 15,-. Kom je vaker voorproeven en genieten van smakelijke voorstellingen, dan is de Schijf van Vijf een aanrader: kies je vijf voorstellingen in de Kleine zaal uit, dan krijg je de vijfde cadeau. Vijf voorstellingen boeken, is één gratis bezoeken.

Voor de lekkerbekjes staan Gonnie en Gijsje (uitverkocht), He wie zit er op de wc, Diep in Zee, De koning bakt een huis en Als het sneeuw in de Kleine zaal. Fijnproevers kunnen hun hart ophalen bij Alex Roeka, Elfie Tromp, Marijn Brouwers, De Andersons, King Lear en Keefman. Muzikale trek kan gestild worden bij Tangarine, Case Mayfield, OCOBAR, Jodymoon, Erik Neimeijer met zijn tribute to Willie Nelson. Schuddebuikjes komen aan hun trekken bij Thjum Arts, Daniëlle Schel, Teun van den Elzen en Nesim El Ahmadi. Voor iedereen met literaire honger is daar Naeeda Aurangzeb en Spoken word finalistentour.

Het complete programma staat op www.coolkunstencultuur.nl of is te bekijken in de Welkom in de nieuwe zaal-folder.

Win: Schijf van vijf

Cool schakelt graag je hulp in bij het bedenken van een nieuwe zaalnaam. Stuur je favoriet vóór 31 oktober 2022 naar publiciteit@coolkunstencultuur.nl. Wie weet staat jouw naam straks op de zaaldeur én krijg jij de Schijf van Vijf (vijf voorstellingen naar keuze in de Kleine zaal) cadeau.

Kijk voor serie-korting, prijsvraag en programma Kleine zaal op: www.coolkunstencultuur.nl/theater