HEERHUGOWAARD - Harmonie Het Blazersensemble uit Heerhugowaard geeft op 2 april 2022 vanaf 20:00 uur het jaarlijks terugkerende voorjaarsconcert dit keer vanuit de Ontmoetingskerk aan de Middenweg 168 te Heerhugowaard. De muzikale gast waar dit jaar voor gekozen is, is de bekende hoornist Christiaan Poel uit Schermerhorn. Bij hem staat alles in het teken van de hoorn en zijn natuurschone klank welke hij graag voor het voetlicht brengt.

Christiaan begon met hoorn spelen op zijn tiende. Hij studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij in 2007 zijn Bachelor in Music behaalde. Sinds 2008 is hij werkzaam als hoornist bij het Orkest Koninklijke Marechaussee en als docent hoorn is hij werkzaam bij Artiance. Daarnaast heeft hij een eigen praktijk en is hij muzikaal leider van jachthoorn vereniging ’t Wildrijk en de S’horn.
De algehele leiding van de avond is in handen van dirigent Steffen Snip.

Kaarten à € 10 kunnen besteld worden via kaartverkoop@blazersensemble.nl en liggen dan klaar bij de kassa op de avond van de voorstelling. Kaarten kunnen ook gewoon aan de kassa gekocht worden.