De nieuwe voorstelling van Karin Bloemen was in no-time uitverkocht. Goed nieuws voor iedereen die geen kaarten heeft kunnen bemachtigen voor Volle Bloei. Wegens succes zal La Bloemen haar gloednieuwe show nogmaals in Cool spelen!

Volle Bloei

De voorstelling op woensdag 25 januari was binnen no-time uitverkocht. Daarom is Volle Bloei bijgeboekt, en wel op dinsdag 24 januari. Met deze gloednieuwe show brengt Karin Bloemen een avond vol energie en inspiratie, zodat u na afloop weer helemaal opgeladen bent en voelt: de bloei van mijn leven is nu! Vol overgave zet ze al haar talenten in om dat doel te bereiken. Want wie houdt er nou niet van Bloemen in volle bloei?

Eerder voegde Cool kunst en cultuur ook al Guido Weijers toe aan hun theaterprogramma 2016-2017. Op woensdag 22 februari 2017 komt hij naar Heerhugowaard met zijn Masterclass Geluk.

Kaarten

Kaarten voor zowel Karin Bloemen als Guido Weijers zijn vanaf nu te reserveren via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool (telefonisch via 072 576 09 55).

 

Foto: Nick van Ormondt