ZANDVOORT - Vandaag is de voorverkoop gestart voor de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen die op 20 & 21 mei plaatsvinden op Circuit Zandvoort. Tijdens dit familie-evenement kunnen liefhebbers van de Formule 1 en fans van Max Verstappen de Nederlandse F1-held live in actie zien.

Verstappen geeft verschillende demonstraties met zijn Aston Martin Red Bull Racing Formule 1-auto, waarbij hij laat zien (en horen) hoe snel en stoer F1 in de Zandvoortse duinen is. Ook staan diverse races op het programma, waaronder die van de spectaculaire FIA WTCR World Touring Car Cup, met de beste toerwagencoureurs ter wereld. De eerste entreetickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.circuitzandvoort.nl. Net als vorig jaar zullen op een later moment gratis duinkaarten te verkrijgen zijn via Jumbo Supermarkten.

Na een geweldige tweede editie van de Jumbo Racedagen in 2017, keert het succesvolle evenement dit jaar met nog meer spektakel terug op Circuit Zandvoort. De derde editie van de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen staat geprogrammeerd in het Pinksterweekend van 19, 20 en 21 mei. Natuurlijk komt Max Verstappen op zondag en maandag met zijn Aston Martin Red Bull Racing F1-bolide in actie. Het is de enige keer dat Max dit jaar met een F1 auto in actie komt in Nederland. De F1 demo’s van Verstappen zijn een feest voor de autosportfans. In 2017 klokte Max Verstappen de snelste ronde ooit op Circuit Zandvoort en trakteerde hij de bezoekers of een flink aantal ‘donuts’! Voor de 2018-editie heeft de organisatie nog een aantal speciale verrassingen in petto, die het evenement nog indrukwekkender maken. Op een later moment wordt hier meer over bekend gemaakt.

Maar er is meer voor de fans, want tijdens hetzelfde weekend komt de nieuwe WTCR FIA World Touring Car Cup in actie. Snoeiharde gevechten en spannende inhaalacties op het circuit zorgen daarbij voor vuurwerk. Ook Tom Coronel verschijnt daarbij aan de start met een snelle Honda Civic TCR. Hij neemt het op tegen 27 ijzersterke opponenten. En, zoals men bij de Jumbo Racedagen gewend is, leveren een aantal andere spectaculaire raceklassen ook volop autosportstrijd op Circuit Zandvoort.

In de voorverkoop van de Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar voor € 35,00, kinderen van 5 tot en met 13 jaar betalen € 17,50 (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree). Ook zijn gelimiteerde kaarten met een gereserveerde zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, beschikbaar. Kaarten kunnen worden besteld via www.circuitzandvoort.nl. Ook is hier een overzicht te vinden van alle beschikbare kaarten, alsmede Paddock Club en VIP-arrangementen. Net als vorig jaar zijn er gratis duinkaarten te verkrijgen via Jumbo Supermarkten. Meer informatie over deze actie volgt op een later moment.