ALKMAAR - Het gemiddelde feest start tegenwoordig laat op de avond en gaat vervolgens door tot in de vroege uurtjes. Het gevolg? Slaaptekort, weinig energie en een brakke kop op de volgende ochtend. VroegZat trekt de festiviteiten terug naar eerder op de avond en laat op vrijdag 15 september weer eens zien hoe dat moet in Podium Victorie.


Topfit wakker worden
In principe kun je namelijk gewoon van net zoveel feest genieten als je om 19:30 begint en om 00:00 je laatste dansje doet. Ruim vier uur keihard feesten en dan om een schappelijke tijd naar bed, topfit wakker worden en nog van alles uit the day after kunnen halen. Dat klinkt natuurlijk als muziek in de oren.

Dansbaar
Muzikaal gezien betrekt VroegZat een breed spectrum aan dansbare genres. De DJ’s slingeren heen en weer tussen reggae, pop, disco, rock, happy hardcore en hiphop: alle dansbare tunes die daar tussenin zitten en er net buiten vallen worden daarbij niet overgeslagen.

Vroeg pieken, lang slapen is het credo bij VroegZat, dus bezoekers wordt aangeraden om voor 20:30 binnen te komen om zoveel mogelijk van de avond mee te pikken. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar (à €16,00 p.s.) voor deze win-win situatie, meer informatie is te vinden via www.podiumvictorie.nl.