HEERHUGOWAARD - Bioscoop Vue Heerhugowaard ondergaat momenteel een algehele metamorfose. Met een volledig vernieuwde foyer en zalen uitgerust met DeLuxe en Vip-stoelen speelt Vue Heerhugowaard in op de behoefte van de bezoeker waarbij een premium beleving centraal staat. Daarnaast krijgen ook de buitenkant van de bioscoop en de techniek een upgrade. Naar verwachting kunnen de bezoekers vanaf halverwege november verwelkomd worden in de vernieuwde bioscoop. In de tussentijd blijft Vue Heerhugowaard open voor publiek met het reguliere programma.

De vestigingen van Vue in Den Bosch, Amersfoort, Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Purmerend en Hoogezand gingen Heerhugowaard voor. De reacties in de steden hierop waren erg positief en zorgden ondanks het lagere aantal stoelen voor een hogere bezettingsgraad en een toename in het aantal bioscoopbezoekers.

Ron Sterk, CEO Vue Cinemas: "Wij zijn als bioscoopketen altijd bezig met innoveren om de beste filmbeleving te kunnen bieden. Onze bioscoop in Heerhugowaard is al jaren een goed lopende vestiging met een prominente plek midden in het centrum. Ik ben er dan ook trots op om de bezoekers in Heerhugowaard binnenkort te mogen verwelkomen in een volledig vernieuwde bioscoop met de beste techniek, comfort, beleving en uiteraard onze verse popcorn."

Luxere stoelen en vernieuwde foyer
De foyer van Vue Heerhugowaard wordt geheel vernieuwd, voorzien van een compleet nieuwe bar en uitgebreid snoepbuffet. Ook zijn de zalen sinds de verbouwing aangepast volgens het concept 'GOOD, BETTER, BEST'. Bioscoopbezoekers kunnen vanaf nu kiezen voor verschillende gradaties luxe stoelen; comfortabele stoelen, VIP stoelen in het midden of recliners – stoelen waarin je vooraan in de zaal bijna liggend de film kunt kijken. Ook de voorkant krijgt een nieuwe look: de rode voorkant gaat plaats maken voor een een nieuwe grijze kleur met Vue logo.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 20 vestigingen. Vue heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Hilversum, Heerhugowaard, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen