Een aantal kwekers uit Heerhugowaard wil samen met een aantal andere initiatiefnemers met de Waardse tunnel route aandacht vestigen op de Ride for the Roses, een sponsortocht van het KWF.

 

Sinds jaren organiseert de sierteeltsector samen met KWF de Ride for the Roses. Dit jaar vindt de 18de editie plaats vanaf bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer op 6 september 2015, waar ongeveer 12.000 fietsers worden verwacht vanuit heel Nederland en daarbuiten.
Afgelopen jaren werd er gemiddeld € 1.000.000,- bijeen gebracht.

 

Zij nodigen u uit om mee te fietsen om dit goede doel te steunen.

 

DE WAARDSE TUNNEL ROUTE
Afstand 40 km
Datum: zaterdag 22 augustus
Routebeschrijving af te halen tussen: 8.30 – 10.00 uur
Vertrek en aankomstpunt: Noordscharwouderpolderweg 12, 1704PJ Heerhugowaard De Noord

 

Iedereen kan hier aan meedoen, men fietst op eigen tempo en voor eigen risico mee en houdt zich aan de verkeersregels.
De deelnemers betalen een sponsorbedrag van € 5,- pp.
(extra sponsorgiften zijn natuurlijk van harte welkom).
Contant te voldoen bij het vertrekpunt. Iedereen krijgt dan een routebeschrijving en een polsbandje.
Op het polsbandje kan je de naam in vullen van een persoon waar je speciaal de KWF sponsortour voor wil rijden, iedereen kent wel iemand die met deze ziekte te maken heeft of heeft gehad.

 

 

Het wordt een prachtige fietstocht, één dag voor Tour de Waard door Heerhugowaard en het omliggende Noord-Hollandse landschap met zijn vele fietstunnels, viaducten en bruggen, en met de nodige horeca aangelegenheden. Op zaterdag 5 september rijden veel fietsers vanuit alle vestigingen van de bloemenveilingen FloraHolland en Plantion in Nederland The Pre ride for the Roses. Deze groepen rijden naar Aalsmeer om deel te nemen aan de Ride for the Roses op zondag 6 september. Ze fietsen op zaterdag variërend, vanwaar zij starten, 200 tot 300 km, om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen bij het bedrijfsleven voor het KWF. Dit jaar komt de opbrengst van de Ride for the Roses geheel ten goede aan hoogstaand wetenschappelijk onderzoek naar immunotherapie tegen melanoom (de meeste kwaadaardige vorm van huidkanker).

Het bedrag van de Waardse Tunnel Route wordt overhandigd op zaterdag 5 september op de Broekerveiling aan de organisatie van de Pre ride for the Roses. Dit gebeurt tijdens de lunch van de fietsgroep uit Aalsmeer. Hier nemen o.a. ook de Heerhugowaardse kwekers aan deel, t.w. Hennie Wolkers, Aad van der Burg, Gerard Overtoom en voor het Collectief Sierteeltvervoer Mart Kuiper. Zij zullen erop toezien dat het sponsorgeld bij het KWF terecht komt.

U bent van harte welkom om zaterdag 22 augustus met ons zoveel mogelijk geld bijeen te fietsen voor het KWF.
Om een indruk te krijgen wat er nodig is, is het zinvol een e-mail te sturen met je voor en achternaam naar: waardsetunnelroute@outlook.com

Als blijk van waardering en steun aan deze sponsortocht, hebben wij een verrassing in petto.

 

Samen gaan we de strijd aan, tijdens de Waardse tunnel route.

 

P.S. U kunt natuurlijk ook deelnemen aan de Ride for the Roses op zondag 6 september in Aalsmeer.
Voor inschrijving kijk op: www.ridefortheroses.nl