HEERHUGOWAARD - Afgelopen zaterdag 16 maart stonden ze samen op de planken van een uitverkocht Dancing Marlene. Voor de laatste keer was de verwachting, maar eigenaar Ad Molenaar was zo content met de geweldige show en sfeer dat het hem is gelukt om Jan Keizer en Anny Schilder nogmaals naar Heerhugowaard te halen. Nu echt voor de aller, aller laatste keer want aan het eind van het jaar stopt het vermaarde BZN-duo definitief met optreden.

Net als afgelopen zaterdag zal het dus een "Paling Pop/Grande Finale" worden op zaterdag 9 november want ook nu is The Cats Aglow Band van de partij.

En de kaartverkoop is per direct van start gegaan! Wees er dus op tijd bij want het wordt het allerlaatste optreden in Heerhugowaard en Noord-Holland.

Op één avond nog eenmaal alle Volendamse hits van weleer zoals "Mon Amour", "Pearlydumm", "Rockin' The Trolls", "The Old Calahan", "Lady McCorey" en nog veel meer. Maar ook "Sure He's A Cat", "Marian", "Lea" "One Way Wind" en "Vaya Con Dios"

Uiteraard wordt er rekening gehouden met ouder publiek en mensen slecht ter been en zijn er ook stoelen en krukken aanwezig.

Alle hits van BZN en The Cats! Wie wil dat nu niet meemaken voor een allerlaatste keer?!

Kijk voor meer info op www.dancingmarlene.nl of haal direct je kaarten aan de bar van Marlene.
In de voorverkoop slechts €15,-

Palingpop/Grande Finale
- Jan Keizer & Anny Schilder
- The Cats Aglow Band
Zaterdag 9 november 2019
Dancing Marlene
Middenweg 207
Heerhugowaard
www.dancingmarlene.nl