HEERHUGOWAARD - Ruim drie weken geleden startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 van Cool kunst en cultuur. Het lijkt opnieuw een recordseizoen te worden waarbij nu al veel voorstellingen (bijna) uitverkocht zijn. Gelukkig heeft Cool drie voorstellingen weten bij te boeken.

Record voorverkoop
De voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen 2018-2019 breekt opnieuw alle records. Vorig jaar al was er een enorme stijging in de kaartverkoop te zien waardoor ook het huidige seizoen met een record aantal verkochte kaarten wordt afgesloten. De voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen laat opnieuw een stijgende lijn zien. Diverse voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht zoals Brigitte Kaandorp, Patrick Laureij, Ton Kas, Ali B en Peter Pannekoek. Voor Lenette van Dongen en The Story of Simon & Garfunkel zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Bijgeboekt
Ook de voorstellingen van Peter Heerschop, Karin Bloemen, Arjen Lubach en 3JS zijn nagenoeg vol. Van deze voorstellingen heeft Cool een extra datum kunnen bijboeken dus zij komen nóg een keer naar Cool en wel op 11 december (Peter Heerschop), 26 januari (Karin Bloemen), 25 maart (Arjen Lubach) en 9 mei (3JS). De bijgeboekte voorstellingen zijn nu in de verkoop dus wees er snel bij voor mooie plaatsen. Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.coolkunstencultuur.nl of bij de servicebalie van Cool (072 576 09 55).

Theater van het jaar
Gaat u graag naar Cool kunst en cultuur voor een theatervoorstelling en vindt u dat Cool kans zou mogen maken op het predicaat Theater van het jaar? Via www.anwb.nl/theaterverkiezing kunt u Cool beoordelen op de aspecten aanbod, bereikbaarheid, horeca, prijsniveau, sfeer en uitstraling, zitcomfort en zicht op het podium.