ALKMAAR - Komende zaterdag 2 juni is er weer een gezellige CLUB 40 in Podium Victorie met "Living Legend" Grandmixer Ben Liebrand. Het gaat op dit moment hard met de ticketverkoop dus wees er op tijd bij.

Zaterdag 2 juni is het weer raak, want dan organiseert Rejoice Events het populaire CLUB 40 in Victorie. Bij CLUB 40 staat sfeerbeleving bovenaan, zetten de DJ's de juiste muzikale toon en met stijlvol entertainment en wordt de bezoeker extra in de watten gelegd. Club 40 heeft voor deze avond Grandmixer Ben Liebrand gestrikt! Met heerlijke fingerfood en verrassende acts worden de feestvierders extra in de watten gelegd.

Ben Liebrand haalde in de jaren '80 de status van ''Living Legend'' met zijn radioshow: In The Mix en zijn jaarlijkse Grandmix. Hij veroverde de wereld met remixen voor Salt & Pepa, Phil Collins, Sting, Genesis en vele andere grootheden. Naast Ben Liebrand staat ook ''Meestermixer'' DVD-j Dennis Verheugd in Victorie, bekend van Radio 10. Zijn monsterlijke mixen zorgen voor uitbundige taferelen tijdens Club 40 avonden.

De voorverkoop is in volle gang, dus wacht niet te lang met beslissen, want CLUB 40 raakt met regelmaat vroegtijdig uitverkocht.