Zoet! treedt weer op in Theater de Engelenburgh in Nieuwe Niedorp. Het wordt een matinee op de zondag. Zoet! is een semi- akoestische band bestaande uit gitaar, toetsen en staat bekend om zijn meerstemmige zang. Soms vierstemmig.

Dit zeggen de jonge muzikanten zelf over hun a.s. concert: “Na een lekker drukke zomer vol optredens, staan we te springen om ons gloednieuwe repertoire te laten horen op zondag 30 oktober! We hebben de afgelopen maanden heel hard gewerkt om onze setlist avondvullend te maken.

Een aantal van onze nieuwe pareltjes zijn o.a. afkomstig van Womack & Womack, Robin Shulz, Justin Timberlake, Britney Spears maar ook John Denver, Fleetwood Mac en nog veel meer!

Wie ons inmiddels een beetje kent, weet dat je een middag vol popmuziek kunt verwachten uit de jaren '60 tot heden, geschikt voor jong en oud. We nodigen je van harte uit voor dit gezellige Najaarsconcert in de prachtige theaterzaal van Hoeve Engelenburgh - Kunst en Zorg.

Liefs, Jonne, Shanice, Noortje & Chiel - Zoet!”

Parkeren op het terrein van Hoeve Engelenburgh. Wanneer het parkeerterrein vol is parkeren bij overbuurman Jan Cees Lont op nummer 23

Theater de Engelenburgh

Terdiek 20, 1733JE Nieuwe Niedorp

Inloop 14.30

Aanvang 15.00

Entree: 5 Euro

Bestel  kaarten via:   theater@engelenburgh.net